Alaska Snack Time la Jazz Nouveau

      Alaska Snack Time-primul concert din seria Jazz Nouveau 2018

 Seria Jazz Nouveau 2018 din Control Club este deschisă luni, 29 ianuarie, de trupa israeliană Alaska Snack Time.

Yuval Gantz  (chitară), Rom Shani ( saxofon, trompetă, synth,  vocoder), Shachar Zysman (computer, synth, sampler), Roy Reemy  (tobe, sampler) au debutat în 2016 cu albumul care dă și numele trupei, Alaska Snack Time. Inspirat de energia propriilor concerte, de orele petrecute in studio și de experiențele personale, discul, mărturisesc artiștii, este o aventură în spațiul infinit, prin sunet și ritm.

Cei patru tineri muzicieni din Tel Aviv aduc pe scenă un sound extrem de modern, compozițiile lor nonconformiste surprinzând prin creativitatea cu care explorează muzica electronică, ritmurile africane, hip hop-ul și bineînțeles, jazz-ul. Alaska Snack Time promit publicului din Control Club un show dinamic și fără compromisuri.

Concertul Alaska Snack Time are loc pe 29 ianuarie, ora 20’00 în clubul Control.  Accesul publicului se face de la ora 19’30.

Biletele costă 35 de lei și se pot cumpăra online pe www.eventbook.ro

Detalii pe paginile de Facebook Control Club și Jazz Nouveau.

Jazz Nouveau este o serie de concerte organizate de Control Club în colaborare cu Twin Arts, care își propune să aducă în atenția publicului bucureștean artiști locali și internaționali aflați din punct de vedere stilistic la confluența dintre jazz și alte genuri muzicale.

 

In this article

Join the Conversation