Ane Brun la Sala Radio din Bucuresti – un concert sublim si simplu care ne-a mers direct la suflet.

Ane Brun a venit la Sala Radio din Bucuresti, adusa de Twin Artspe 10 mai pentru a sustine un concert, iar noi nu ne-am asteptat ca o singura persoana sa poate crea atat de multa emotie.

Insotita doar de chitarile sale (pe care i le schimba cineva din staff-ul ei o data la doua piese), avand in background o panza imensa si franjurata pe care se proiectau visuals hipnotizante, artista din Norvegia ne-a oferit un show simplu, intens si greu de uitat.

In muzica pe care o face, Ane povesteste mult despre iubire si relatii, asa ca fiecare piesa de-ale sale este incarcata de sentimente si emotii si se adreseaza unui public capabil sa o aprofundeze si sa se bucure de ea.

“Am foarte multe cantece despre dragoste. Multe relatii si multe despartiri; fac bine pentru muzica”, a glumit Ane cu noi, dupa ce a interpretat doua melodii fara sa vorbeasca cu cei din sala.

Atmosfera pe care cantareata a reusit sa o creeze a fost una feerica, iar asta datorita vocii sale impecabile si acusticii absolut divine a salii.

Ane are capacitatea de a face o muzica care noua ne-a intrat in piele si in suflet, ne-a fericit auzul si ne-a facut sa visam si sa zambim – nu puteam gasi un loc mai bun pentru a ne petrece seara de duminica.

In ciuda versurilor triste, Ane a fost o prezenta vioaie si vesela pe scena, ne-a povestit cum s-a mutat in Suedia la varsta de 23 de ani, cum are o experienta de aproape 15 ani in sustinutul de concerte, de la cele in strada si-n pub-uri mici si cafenele, pana la cele mari si cum se bucura sa fie aici cu noi, in Romania, in fata unui public cald si plin de energie.

Artista a vorbit si despre cum iubeste forta colectiva, dar cum, in general, lucrurile importante si schimbarile incep de la o singura persoana care face un singur pas pentru a schimba ceva, asa ca despre asta a fost vorba in concertul ei solo – drumul inapoi spre sine.

Publicul a sustinut-o constant cu aplauze si a intors-o pe scena la bis pentru a canta alte cateva piese; un show de aproape doua ore, la care nu ne-am plictisit nicio clipa si care parca nu voiam sa se mai termine.

Ane a interpretat piese precum To let myself go, Do you remember, Daring to love, dar si o piesa in norvegiana despre prietenie si un cover dupa Alphaville la piesa Big in Japan.

Pe final a cantat si varianta ei a piesei semnate Beyonce, Halo, si a fost un moment pe care l-am trait la maximum.

Daca ar fi posibil, ne-am abona la concertele Anei Brun. Muzica ei ne-a curatat sufletele si ne-a introdus intr-o lume in care am uitat tot ceea ce inseamna cotidian si stres si pentru doua ore ne-am relaxat si ne-am bucurat de un show complet si un artist de exceptie.

Nu vom uita prea curand emotiile traite la spectacolul sustinut la Sala Radio!

Sursa:Metropotam.ro

 

In this article

Join the Conversation