WOVENHAND în concert la The Silver Church

Info concert

Data: 26.04.2015

Locatia: The Silver Church

Ora: 20:00

Pret: 60

Contact: office@twinarts.ro

Adresa: Calea Plevnei nr.61, Sector 1, Bucuresti

win Arts prezintă Wovenhand (USA) în premieră în România, pe 26 Aprilie la Silver Church!

Wovenhand  trage sforile folk-ului alternativ și le împletește cu un gospel american pur, neșlefuit, în care însă nimeni nu bate din palme la unison.

Mistic și dur, acustic și profund, folk-ul țesut de mâna lui David Eugene Edwards îți va da o palmă. Apoi, vei întoarce și celălalt obraz. Liderul trupei, cunoscut pentru legendarul proiect 16 Horsepower, predică pe scenă într-un stil „that’s gonna cut you down”, vorba lui Johnny Cash.

Pe 26 Aprilie, ora 21’00 la clubul The Silver Church din Bucureşti, Wovenhand îşi vor prezenta în cadrul turneului european, discul cu numărul şapte, Refractory Obdurate.

Spiritul albumului , cel mai energic de până acum,  e călăuzit de genul folk-ului american, însă nu se leapădă de influențele punk rock, depăşind nu doar genurile muzicale ci şi aşteptările publicului.

Tobele ritualice, vocea baritonală a lui Edwards care comandă atenţie, versurile stoice electrificate de riff-uri hipnotice de chitară  fac din Wovenhand o experiență live unică pentru scena din România și o fereastră deschisă spre cultura americană autentică.

Pe scenă vor urca  David Eugene Edwards (voce, chitară, banjo), Chuck French (chitară)

Neil Keener (bass), Ordy Garrison (tobe).

În deschidere va concerta trupa americană Marriages, care îi  însoţeşte pe Wovenhand în acest turneu.

Originari din Los Angeles, Marriages s-au făcut repede remarcaţi pe scena alternativ, post rock.

Alături de Andrew Clinco (tobe), în trio mai canta Emma Ruth Rundle (chitară, voce) şi Greg Burns (bas), doi dintre pilonii de rezistenţă ai respectatului grup american de post metal Red Sparowes.

Influenţaţi de Cocteau Twins, Talk Talk, sau The Cure, trupa a concertat alături de Chelsea Wolfe sau Deafheaven.

Aflaţi pentru prima dată în România, Marriages îşi vor prezenta în The Silver Church ultimul lor disc, Salome, material care a stârnit deja senzaţie, în mare parte datorită vocii şi carismei vocalistei.

Nu este permis accesul cu camere foto! Înregistrarea audio/video este interzisă pe toată durata concertului!

Accesul publicului se va face la ora 19’30.

Concertul începe de la ora 20’00.

In this article