Snarky Puppy in concert la Jazz Night Out

Info concert

Data: 22.10.2013

Locatia: The Silver Church

Ora: 21:00

Pret: 48

Contact: office@twinarts.ro

Adresa: Calea Plevnei nr.61, Sector 1, Bucuresti

Twin Arts prezinta: Snarky Puppy live in The Silver Church!

Pentru prima data in Romania, grupul Snarky Puppy (USA) va concerta pe 22 octombrie in clubul The Silver Church din Bucuresti.

Seria concertelor Jazz Night Out continua cu supergrupul american Snarky Puppy.

Jazz Night Out este o platforma de evenimente si socializare al carei scop este promovarea concertelor de jazz si blues, organizarea de workshopuri, auditii si intalniri cu artisti straini.

Snarky Puppy : Infiintata in 2004, trupa are in componenta sa instrumentisti care au cantat cu mari nume ale scenei internationale precum Snoop Dogg, Erykah Badu, Marcus Miller, Tower Of Power Morcheeba, Beyonce, Justin Timberlake, Jason Marsalis, Noisettes, Dave Brubeck si multi altii.

Doi dintre membrii trupei au fost distinsi cu premiul Grammy. Este vorba despre bateristul Robert Searight (God’s Property, Snoop Dogg) si pianistul Shaun Martin (Kirk Franklin, Erykah Badu).

Twin Arts pregatesc asadar un nou eveniment interesant in cadrul seriei de concerte Jazz Night Out.

Pentru alte detalii despre concertul pe care Snarky Puppy il vor sustine la The Silver Church pe 22 octombrie 2013 va invitam sa cititi si comunicatul oficial, iar daca doriti sa cumparati bilete la acest eveniment, o puteti face aici.

Pana atunci va invitam sa aruncati o privire peste… interviurile cu artistii care ne-au vizitat deja.

In this article