Phronesis la Jazz Nouveau

Info concert

Data: 06.04.2020

Locatia: Control Club

Ora: 20'00

Bilete

Phronesis la Jazz Nouveau
‘’The most exciting and imaginative piano trio since Esbjorn Svensson Trio’’ -Jazzwise
Pe 6 aprilie, grupul anglo-scandinav Phronesis va concerta la Jazz Nouveau, în Control Club.
Jasper Hoibi (contrabas-Danemarca), Ivo Neame (clape-Marea Britanie) și Anton Eger (tobe-Suedia) au reputația unor muzicieni al căror show-uri cuceresc chiar și cele mai exigente audiențe.

Înființați în 2005, grupul a concertat în toți acești ani pe scenele marilor festivaluri de jazz din lume, precum Montreal Jazz Festival, Otawa Jazz Festival sau London Jazz Festival.

Câștigători ai premiului Jazz Ensemble of the Year oferit de Parliamentary Jazz Awards în 2017, Phronesis au în discografie opt discuri, cel mai recent, We Are All fiind materialul pe care trupa îl va prezenta la Jazz Nouveau.

Unul dintre cele mai prezente grupuri de jazz din ultima decadă, Phronesis și-au câștigat fanii prin fluența melodică a compozițiilor, sound-ul visceral și puternic, concertele spectaculoase în care imaginația dirijează discursul muzical.

We Are All este inspirat de opera și viața legendarul John Muir (1838-1914), naturalistul scoțian, supranumit și Părintele Parcurilor Naționale.
Un mesaj de întoarcere la valorile care ne unesc, la armonie și speranță, albumul We Are All este All You Need pe 6 aprilie la Jazz Nouveau!

In this article