Jazz Night Out cu Hiromi in concert la Sala Radio

Info concert

Data: 25.03.2014

Locatia: Sala Radio

Ora: 19:00

Pret: 75, 115, 135 lei

Contact: office@twinarts.ro

Adresa: Strada Gen. H. M. Berthelot 60-64, Bucuresti

Twin Arts o prezinta pe Hiromi, in concert solo de aceasta data, in cadrul platformei Jazz Night Out! Evenimentul este organizat cu sprijinul Ambasadei Japoniei la Bucuresti si are loc la Sala Radio pe 25 martie 2014!

Pianista japoneza revine pe scena de la Sala Radio dupa concertul Sold Out din 2012, atunci cand am vazut-o in formula Hiromi – The Trio Project alaturi de Simon Phillips si Anthony Jackson, de aceasta data insa vom avea parte de un extraordinar recital de pian solo din seria Jazz Night Out.

Jazz Night Out este o platforma de evenimente si socializare al carei scop este promovarea concertelor de jazz si blues, organizarea de workshopuri, auditii si intalniri cu artisti straini si romani.

Nascuta in Japonia la Shizuoka in 1979, Hiromi canta la pian inca de la varsta de 6 ani. Timp de un an a fost studenta la Yamaha School of Music din Japonia. La varsta de 14 ani canta in fosta Cehoslovacie cu Orchestra Nationala din Praga, trei ani mai tarziu regasindu-se pe aceeasi scena cu Chick Corea, improvizand alaturi de celebrul pianist in ovatiile publicului japonez.

in 1999 se muta in Statele Unite si isi definitiveaza studiile la Berklee College of Music din Boston, perioada in care a avut sansa sa cante cu Oscar Peterson si Ahmad Jamal, mentorul sau.

Hiromi a debutat pe piata muzicala in 2003 cu albumul Another Mind, vandut in peste 100.000 de unitati si premiat cu Jazz Album of the Year in Japonia. Discografiei sale i s-au adaugat de atunci inca sapte albume de studio, primite extrem de bine de catre critici si public.

Virtuozitatea si efervescenta creativa, bucuria de a experimenta dar si carisma incontestabila au impus-o printre primii pianisti/compozitori de jazz contemporan, premiile primite confirmand acest statut. Enumerand influentele sale muzicale, Hiromi ii mentioneaza pe Dream Theater, Bach, Franz Liszt, Oscar Peterson, Ahmad Jamal sau King Crimson.

Expresie a unui spirit liber si exuberant, compozitiile pianistei japoneze amintesc de post bop, muzica clasica, jazz sau rock progresiv, toate purtand amprenta puternicei sale personalitati.

La Sala Radio din Bucuresti, Hiromi va fi prezenta pentru un rar recital de pian solo ce va dura 90 de minute timp in care vom avea ocazia sa ascultam atat compozitii originale, cat si surprize pe care pianista adora sa le faca fanilor sai.

Concertul Hiromi (Solo) are loc pe 25 Martie 2014, ora 20:00 la Sala Radio.

Accesul in sala se va face cu incepere de la ora 19:00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toata durata concertului.

BILETE
Biletele pentru acest eveniment costă 75, 115, 135 de lei, în funcţie de categorie şi vor putea fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro

Concurs
Primele 100 de bilete cumparate participa la o extragere pentru 10 pass-uri meet & greet cu Hiromi. Trimiteti codul de bare de pe bilet (cumpara bilete aici) insotit de numele dvs. pe adresa office@twinarts.ro (subiect: meet & greet Hiromi).

Castigatorii vor fi anuntati pe paginile de Facebook Twin Arts si Eventim.

In this article