Dhafer Youssef la Jazz Night Out

Info concert

Data: 27.10.2016

Locatia: Sala Radio

Ora: 20:00 (open doors at 19:30)

Pret: 120, 150, 180

Contact: office@twinarts.ro

Adresa: Strada Gen. H. M. Berthelot 60-64, București

Bilete

 

Artistul tunisian se întoarce la Jazz Night Out după show-ul ținut cu casa închisă în 2014 la Sala Radio.

Dhafer Youssef va prezenta în București noul său disc, Diwan of Beauty And Odd, un album pe care revista franceză Couleursjazz îl descrie ca pe o creație muzicală de referință, pe cale să intre în panteonul albumelor clasice.

Înregistrat în New York, discul se bucură de contribuția unor vârfuri ale noii generații de instrumentiști- Mark Guiliana – tobe, Ben Williams – bass, Ambrose Akinmusire – trompetă și  pianistul Aaron Parks.

După opt albume și colaborări cu Omar Sosa, Tigran Hamasyan, Nils-Petter Molvaer sau Bugge Wesseltoft, Dhafer Youssef își continuă călătoria muzicală pe tărâmurile world music și etno jazz, de unde se intoarce cu  povești fermecate, nemaiauzite, pregătit să le împărtășească unui public care îl răsfață mereu  pe virtuozul oud-ului cu aplauze la scenă deschisă.

Pe 27 octombrie, ora 20’00, la Sala Radio, Dhafer Youssef îi va avea alături pe Aaron Parks-pian, Ben Willams-bas, Justin Faulkner-tobe.

Detalii pe www.twinarts.ro şi paginile de Facebook Twin Arts şi Jazz Night Out.

Program

Concertul  Dhafer Youssef are loc pe 27 octombrie 2016, ora 20’00 la Sala Radio din București. Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Bilete

Biletele pentru acest eveniment costă 120, 150, 180 de lei în funcție de categorie, și pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărturesti şi Humanitas, benzinăriile OMV) şi online pe www.eventim.ro.

Detalii pe www.twinarts.ro şi paginile de Facebook Twin Arts şi Jazz Night Out

In this article