Concert Riverside in Underground Pub Iasi

Info concert

Data: 25.03.2013

Locatia: Underground Pub

Ora: 21:00

Pret: 30 de lei

Contact: office@twinarts.ro

Adresa: Galeria Stefan cel Mare, Iasi

Riverside sustin in premiera un concert la Iasi, un eveniment oferit de Twin Arts in parteneriat cu Institutul Polonez.

Trupa Riverside, revelatia rock-ului progresiv european se afla in plin turneu de promovare a ultimului material discografic, ocazie cu care vor sustine un concert pe 25 Mai la Underground Pub Iasi, urmand ca a doua zi sa cante la Bucuresti in Silver Church.

Respectandu-si promisiunea facuta numerosilor fani prezenti la concertul sold out din 2011, polonezii revin in tara noastra pentru a-si prezenta noul album, “Shrine of New Generation Slaves“, lansat pe 18 ianuarie 2013.

Riverside s-au infiintat in Varsovia in anul 2001, discografia acestora numarand cinci albume: Out of Myself debutul din 2003; Second Life Syndrome lansat in 2005; Rapid Eye Movement din 2007; Anno Domini High Definition aparut in 2009; Shrine of New Generation Slaves lansat chiar in primavra lui 2013.

Cu fiecare nou material trupa si-a definit si rafinat stilul muzical, un progressive rock atmosferic , incarcat de poezie, suma a reflectiilor, viselor si fanteziilor membrilor trupei .

Turneul european alaturi de Dream Theater din 2007 a fost doar inceputul unei ascensiuni rapide, astaziRiverside fiind o prezenta nelipsita la mari festivaluri de prog rock (si nu numai), atat in Europa cat si in Statele Unite.

Twin Arts si Institutul Polonez din Bucuresti au fost cei care i-au prezentat și in premiera pe Riversidepublicului romanesc in 2011, in consecinta, in așteptarea evenimentelor din aceasta primavara va propun sa revedem imagini de atunci.

Nu in ultimul rand, Mariusz Duda ne spune mai multe despre turneul actual intr-un interviu.

In this article