Concert Riverside in The Silver Church din Bucuresti

Info concert

Data: 26.05.2013

Locatia: The Silver Church

Ora: 21:00

Pret: 50

Contact: office@twinarts.ro

Adresa: Calea Plevnei nr.61, Sector 1, Bucuresti

Riverside revin in concert la Bucuresti in cadrul unui nou eveniment prezentat de Twin Arts in parteneriat cu Institutul Polonez !

Trupa Riverside, revelatia rock-ului progresiv european se afla in plin turneu de promovare a celui mai recent material discografic, ocazie cu care vor sustine un concert pe 26 Mai la Silver Church, ora 21:00.

Respectandu-si promisiunea facuta numerosilor fani prezenti la concertul sold out din 2011, polonezii revin in tara noastra pentru a-si prezenta noul album, “Shrine of New Generation Slaves”, lansat pe 18 ianuarie 2013.

Riverside s-au infiintat in Varsovia in anul 2001, discografia acestora numarand cinci albume (Out of Myself-2003; Second Life Syndrome-2005; Rapid Eye Movement-2007; Anno Domini High Definition-2009; Shrine of New Generation Slaves-2013).

Cu fiecare nou material trupa si-a definit si rafinat stilul muzical, un progressive rock atmosferic , incarcat de poezie, suma a reflectiilor, viselor si fanteziilor membrilor trupei .

Turneul european alaturi de Dream Theater in 2007 a fost doar inceputul unei ascensiuni rapide, astazi Riverside fiind o prezenta nelipsita la mari festivaluri de prog rock ( si nu numai), atat in Europa cat si in Statele Unite.

Riverside revin în România în cadrul unui concert organizat de Twin Arts si Institutul Polonez dupa ce in urma cu doi ani au oferit un concert memorabil intr-o seara in care i-am vazut in premiera si pe Tides From Nebula.  (avem o galerie foto, dar si o cronica de concert).

In this article