Concert Eric Sardinas and Big Motor in The Silver Church

Info concert

Data: 11.10.2012

Locatia: The Silver Church

Ora: 21:00

Pret: 48 de lei

Contact: office@twinarts.ro

Adresa: Calea Plevnei nr.61, Sector 1, Bucuresti

Eric Sardinas, celebrul chitarist american de blues-rock revine in Romania in luna octombrie in cadrul unui eveniment organizat de Twin Arts.

Muzicianul se va afla in turneul european de promovare al celui mai nou album, ”Sticks &Stones”, material ce oscileaza intre country blues, stone boogie, romantic pop si rock’n’roll. Romania a fost inclusa pe lista tarilor in care Eric Sardinas and Big Motor vor concerta, in cadrul unui turneu ce ii va trece si prin state ca Polonia, Franta sau Germania.

Intalnirea dintre Eric Sardinas si fanii romani va avea loc pe 11 octombrie 2012, cu incepere de la ora 21:00, atunci cand trupa va sustine un exploziv show in The Silver Church din Bucuresti.

Eric Sardinas este un chitarist de blues rock nascut in 1970 in Florida. A inceput sa cante la chitara inca de la varsta de 6 ani, fiind influentat de Charlie Patton, Bukka White, Big Bill Broonzy, Elmore James, Muddy Waters si Whichito Mendoza.

In 2005 a deschis concertele din turneul mondial al lui Steve Vai, The Real Illusions Tour. Discografia artistului include albumele: Treat Me Right (1999), Angel Face (2000 EP), Devil’s Train (2001), Black Pearls (2003), Eric Sardinas and Big Motor (2008), Sticks & Stones (2011).

Un concert Eric Sardinas and Big Motor este energie in stare pura. Carisma si virtuozitate, respect pentru traditie dar si indrazneala, spectacol si pasiune sunt cuvinte care descriu senzatia pe care o lasa prestatia acestui mare chitarist si a colegilor sai, basistul Levell Price si bateristul Chris Frazier.

Este un eveniment oferit de Twin Arts ce va avea loc pe 11 octombrie 2012 in The Silver Church din Bucuresti!

In this article