Avishai Cohen Trio revine la Jazz Night Out

Info concert

Data: 06.11.2014

Locatia: Sala Radio

Ora: 20:00 (open doors 19:30)

Pret: 85, 125, 145 de lei

Contact: office@twinarts.ro

Adresa: Strada Gen. H. M. Berthelot 60-64, București

Jazz Night Out: Avishai Cohen Trio la Sala Radio, pe 6 noiembrie 2014.

Un greu al jazz-ului la București!

După concertul Sold Out din 2013, Avishai Cohen Trio revine la Bucureşti în cadrul turneului de promovare al viitorului disc.

De ce este Avishai Cohen considerat unul dintre cei mai influenți basiști ai secolului?

Unii cred că datorită colaborărilor cu nume celebre precum Bobby McFerrin, Herbie Hancock sau Alicia Keys. Alții vor spune ca e vorba doar de o singură colaborare și un singur nume celebru. Chick Corea. Împreună cu el, basistul israelian a fondat sextetul Origin, unde au cântat împreună aproape 6 ani.

Mai sunt și cei care știu că fiecare concert al lui Avishai e sold out (inclusiv în România). Dar poate cei mai în măsură să răspundă la întrebare sunt cei care au mers să-l vadă live.

La fiecare concert, Avishai Cohen cântă cu gesturi puternice de sculptor la o bucată masivă de instrument muzical. Smulge, îndreaptă, pune câte puțin la loc. De fiecare dată sculptura arată ca un contrabas, dar niciodată nu sună la fel.

Basul brut conduce ostilitățile și devine fluid fără să-ți dai seama, totuși păstrând contrastul cu armonia pianului. Avishai definește o formă, iar restul trio-ului său redefinește jazz-ul.

Pe scenă, alături de Avishai Cohen vor fi Daniel Dor-tobe şi Nitai Hershkovits-pian.

Concertul începe la ora 20:00, iar accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

BILETE

Biletele pentru acest eveniment costă 85, 125, 145 de lei în funcţie de categorie şi pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas) şi online pewww.eventim.ro

In this article