Grammy pentru Gregory Porter!

Gregory Porter, vocalistul american care va concerta la Jazz Night Out în aprilie este proaspăt câștigător al celui de-al doilea premiu Grammy din carieră, de data aceasta pentru cel mai recent album al său, Take Me to the Alley, nominalizat la categoria Best Jazz Vocal Album. Continuați să răspândiți iubirea, a transmis artistul fanilor săi la aflarea veștii.

Pe 24 aprilie la Sala Palatului, Gregory Porter  va prezenta publicului  albumul Take Me to the Alley cu ocazia primului său concert în România. Înregistrat la prestigioasa Casă de Discuri Blue Note Records, Take Me to the Alley este al patrulea album al americanului, o colecție de piese introspective și pline de sinceritate care, potrivit criticii dau dependență de la prima audiție.

 

Biletele la acest concert costă 120, 150, 180, 220, 260 de lei în funcție de categorie și se găsesc în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas, CinemaPro), online pe www.eventim.ro, dar și la casieria Sălii Palatului.

 

In this article

Join the Conversation